EVU NederlandLinnkedIn Profiel
Wie zijn wij?Wie zijn wij?Wie zijn wij?Wie zijn wij?Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Joos Spätjens, oprichter en eigenaar van Post-Crash Voertuig Diagnose B.V., heeft een  achtergrond in de Automotive sector en studeerde aan de MTS en HTS Autotechniek. Binnen de MTS en HTS autotechniek studieperiode werd in diverse automotive takken praktijkervaring opgedaan.

 

Tijdens de studie HTS autotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) werd kennis gemaakt met het vakgebied verkeersongevallenanalyse. Na de met succes afgeronde studie aan de HTS werd een tweejarige postmaster "Traffic Accident Research" gevolgd aan de Technische Universität (TU) van Graz (Oostenrijk). Dit post-master programma werd met goed gevolg afgerond. Gedurende dit masterprogramma werd praktijkervaring opgedaan bij de Verkeer Ongevallen Analyse (VOA) afdeling van een regionale politiedienst en bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) te Den Haag. Bij het NFI werd het masterprogramma afgesloten met een masterthesis met als thema het uitlezen van voertuigelektronica na een verkeersongeval.

 

Joos Spätjens werkt sinds 2009 samen met MVOA (Meuwissen Verkeers Ongevallen Analyse) en heeft in 2015 Post-Crash Voertuig Diagnose opgericht.

 

Post-Crash Voertuig Diagnose B.V. is in het bezit van de door het Ministerie van Veiligheid en Justitie afgegeven vergunning zoals bedoeld in de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (POB-1469).